ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Θα παλέψω για να πετύχω»

Η Αντριάνα Βίλκου είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, έχοντας ως στόχο, να οδηγήσει το «τριφύλλι» στο δρόμο των επιτυχιών.

«Θα παλέψω για να πετύχω»

Η 23χρονη Ρουμάνα διαγώνια, μίλησε στην «Πράσινη» για το νέο της «σπίτι», την Ρούξι Ντουμιτρέσκου αλλά και την Τάμι Μαχόν, με την οποία ήταν συμπαίκτρια για δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη», η Αντριάνα Βίλκου:

Πότε και γιατί ξεκίνησες να ασχολείσαι με το βόλεϊ;

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ξεκίνησα το βόλεϊ σε ηλικία 12 ετών. Μου άρεσε το χάντμπολ γιατί έπαιζε η αδερφή μου εκεί και της ζητούσα αρκετές φορές να με πάρει μαζί της, αλλά δεν το έκανε. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω το βόλεϊ, όταν ένας γείτονάς μου με κάλεσε να δοκιμάσω στις προπονήσεις».

Γιατί επέλεξες να έρθεις στον Παναθηναϊκό, μετά από έναν επιτυχημένο χρόνο στην Κύπρο;

«Ενημερώθηκα για τους στόχους της ομάδας μου, ενόψει της νέας σεζόν και πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου. Είναι πολύ ευχάριστο για μένα να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, όπου υπάρχει καλό κλίμα και να υπερασπιστώ τη θέση αυτή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».

Ήσουν συμπαίκτρια με την Τάμι Μαχόν, που το 2010 κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Την έχεις ρωτήσει για το «τριφύλλι»;

«Ναι, έπαιζα δύο χρόνια με την Τάμι στην CS2004 Tomis Constanta. Όμως δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό ακόμη».

Αγωνίζεσαι στην θέση που διακρίθηκε μια συμπατριώτισσά του, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, που ήρθε στο «τριφύλλι» περίπου στην ηλικία σου πανηγύρισε πολλούς τίτλους και ήταν αρχηγός του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Ονειρεύεσαι μια ανάλογη πορεία;

«Έχω ακούσει για την Ρούξι και για τους τίτλους που έχει κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν την γνωρίζω προσωπικά. Εύχομαι να δουλέψω σκληρά και να «παλέψω» ώστε να γίνω και εγώ πολύ επιτυχημένη. Θα ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να κατακτήσω και εγώ όλους αυτούς τους τίτλους για τον Παναθηναϊκό»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.