ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στις ρεζέρβες ο Αμπέντ, ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Παρά την καλή του παρουσία στην προετοιμασία της Νιούκαστλ, ο Μεχντί Αμπέντ τοποθετήθηκε στις ρεζέρβες με τους «πράσινους» να ευελπιστούν πως το γεγονός αυτό, σημαίνει αποχώρηση.

Στις ρεζέρβες ο Αμπέντ, ελπίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Μεχντί Αμπέντ παρά την καλή του παρουσία στη μέχρι τώρα προετοιμασία της Νιούκαστλ αλλά και στα φιλικά της ομάδας, φαίνεται πως δεν κερδίζει θέση στην πρώτη ομάδα, καθώς ο αγγλικός σύλλογος τον τοποθέτησε στις ρεζέρβες.

Οι άνθρωποι των «πράσινων» ευελπιστούν πως η παρουσία του Αμπέντ στις ρεζέρβες των «ανθρακωρύχων», δείχνει προάγγελο αποχώρησής του και παρακολουθούν με αισιοδοξία τις εξελίξεις.

Βέβαια υπάρχουν και στοιχεία που είναι αρνητικά για την περαιτέρω παρουσία του με την πράσινη φανέλα, καθώς σε λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, έχει αφαιρέσει το κάθε τι που έχει σχέση με τους πράσινους, ενώ είναι έντονο το στοιχείο της Νιούκαστλ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.885 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως όπως έχει γραφτεί και σε μεγάλη μερίδα του αθλητικού Τύπου, οι πράσινοι δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και σύντομα θα καταθέσουν πρόταση με συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.