ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οκτώ στα οκτώ… για τον Αμπεντ

Ο Μεχντί Αμπεντ αγωνίστηκε για 23 λεπτά στο σημερινό φιλικό της Νιούκαστλ με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-0).

Οκτώ στα οκτώ… για τον Αμπεντ

Ο γαλλοαλγερινός άσος πλέον έχει το απόλυτο… στα φιλικά των «ανθρακωρύχων» καθώς έχει συμμετάσχει και στα οκτώ που έχουν δώσει μέχρι τώρα, με το σημερινό να είναι και το τελευταίο των Άγγλων, καθώς σε μία εβδομάδα αρχίζει η Πρέμιερ Λιγκ.

Πλέον η παραμονή η όχι του Αμπεντ στη Νιούκαστλ θα κριθεί στο… νήμα με τον Παναθηναϊκό να περιμένει και αυτή την εβδομάδα για να μάθει αν ο Άλαν Πάρντιου τον κόψει τελικά, για να ανοίξει και ουσιαστικά ο δρόμος της επιστροφής του στο «τριφύλλι».

Όλα θα κριθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς ο τεχνικός της Αγγλικής ομάδας θα ανακοινώσει το τελικό ρόστερ της Νιούκαστλ, με τους «πράσινους» να περιμένουν το… κόψιμο του Αμπεντ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.062 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε διαφορετική περίπτωση οι «πράσινοι» θα κινηθούν άμεσα για άλλη λύση, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, ως προς την τελική στελέχωση του ρόστερ της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.