ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Στόχος ο τελικός»

Καλή χρονιά ευχήθηκε ο Γιώργος Ρούσης ενόψει της νέας σεζόν ενώ έθεσε ως στόχο την συμμετοχή της ομάδας σε έναν τελικό.

Ρούσης: «Στόχος ο τελικός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»:

«Να ευχηθώ στην ομάδα και στα κορίτσια καλή χρονιά, και φυσικά μακριά από τραυματισμούς και κακοτοπιές. Ξεκινάμε φέτος λίγο πιο νωρίς, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο ποιοτικά και να βελτιώσουμε και κάποια ατομικά στοιχεία»

«Στόχος της ομάδας είναι να πάμε ακόμη καλύτερα από πέρσι. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλουμε να φτάσουμε να παίξουμε σε κάποιον τελικό. Για τη δυναμική του πρωταθλήματος και των ομάδων ακόμη δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Εμείς έχουμε επιλέξει νέες αθλήτριες φιλόδοξες που να θέλουν να δώσουν πολλά στον σύλλογο. Η ομάδα μας στηρίζεται στην πολύ δουλειά και στο καλό κλίμα. Επομένως επιλέγουμε αθλήτριες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία και στη δυναμική της ομάδας. Όποια αθλήτρια «δένει» με αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε, έρχεται στην ομάδα και δουλεύει ώστε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Οι στόχοι πάντοτε που θέτουμε πρέπει να είναι υψηλοί, δε γίνεται να είναι αυτονόητοι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βάζει ψηλά τον πήχη. Θέλουμε να περάσουμε στα πλέι οφ και να παίξουμε σε κάποιο τελικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.