ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τσίμα: «Σκληρή δουλειά και θα τα πάμε καλά»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα, αλλά και η νεοαποκτηθείσα Αντριάνα Βίλκου, μίλησαν στην «Πράσινη» για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας.

Τσίμα: «Σκληρή δουλειά και θα τα πάμε καλά»

Αναλυτικά:

Ζένια Τσίμα: «Περίμενα πως και πώς να ξεκινήσει η χρονιά. Είμαι ενθουσιασμένη για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είμαστε ορεξάτες και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα.

Ξεκινάμε αρκετά νωρίς, μία εβδομάδα νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες, για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Περιμένουμε ωστόσο και τα άλλα κορίτσια να ενσωματωθούν για να «δέσουμε» ως ομάδα το συντομότερο δυνατόν».

Αντριάνα Βίλκου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μου αρέσει πολύ η νέα μου ομάδα. Τα κορίτσια και ο προπονητής είναι πολύ καλοί, ευγενικοί και πιστεύω ότι σύντομα θα καταφέρουμε γίνουμε ομάδα.

Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Έκανα προπόνηση μαζί με την Πέννυ Ρόγκα, που είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γίνουμε όλες μια οικογένεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.