ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Eπέστρεψαν στις προπονήσεις

Οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού μετά από το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις σήμερα.Με αρκετό τρέξιμο στο στίβο συνεχίζεται ο...Γολγοθάς των πράσινων.

Eπέστρεψαν στις προπονήσεις

Μετά από το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν δυναμικά στις προπονήσεις της ομάδας. Οι «πράσινοι» πιάνουν και πάλι δουλειά με το… μενού στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης ν’ αλλάζει ως προς το μέρος. Συγκεκριμένα θα συνεχίσουν να… καταπίνουν χιλιόμετρα όχι όμως στο βουνό αλλά στον στίβο. Χωρίς βέβαια να σημαίνει πως θα μειωθεί η ένταση καθώς όσο περνούν οι μέρες οι ρυθμοί ανεβαίνουν αισθητά στις προπονήσεις.

Ταυτόχρονα ο Νίκος Παππάς  προπονήθηκε με το γυμναστή της ομάδας Σάββα Αρώνη για να καλύψει μέρος από το χαμένος έδαφος και από σήμερα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. Παράλληλα στην ομάδα του «τριφυλλιού», καθησύχασαν μόλις ενημερώθηκαν για τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιώργου Παπαγιάννη ο οποίος θα κάνει θεραπεία και την Παρασκευή (29/8) θα επιστρέψει στο Καρπενήσι για να συνεχίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας μαζί με την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.