ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσερτσέσοφ: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν»

Ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, μίλησε για την κλήρωση των ομίλων του Europa, που έστειλε απέναντι στην ομάδα του τον Παναθηναϊκό, την Αιντχόβεν και την Εστορίλ.

Τσερτσέσοφ: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ρωσικής ομάδας σε ΜΜΕ της πατρίδας του:

«Είχαμε μία καλή κλήρωση, αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα αντίπαλο. Η Αϊντχόφεν είναι ομάδα με πρεστίζ, ο Παναθηναϊκός έχει καλό όνομα στην Ευρώπη και αγωνίζεται σε αυτόν ο Σίλντενφελντ ενώ η Εστορίλ αποτελεί ανερχόμενη δύναμη.

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά στην φάση των ομίλων. Είναι προφανές ότι σε μια διοργάνωση όπως το Γιουρόπα Λιγκ καλούμαστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η Αϊντχόφεν και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς, που συνήθως βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.