ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε το φιλικό με Βιτορούλ

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ το φιλικό με την Βιτορούλ.

Ανακοινώθηκε το φιλικό με Βιτορούλ

Ο φιλικός αγώνας με την ομάδα της Ρουμανίας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 20:00 το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο δεν έχει πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδα και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση.

Ο Έλληνας τεχνικός θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του ενώ είναι πολύ πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής τόσο ο Εμίρ Μπαϊράμι όσο και ο Βαλμίρ Μπερίσα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Βιτορούλ, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 8:00μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.