ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μεγάλες επιστροφές στο βόλεϊ

Μετά την δικαίωση του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην υπόθεση Ντονά, οι πράσινοι έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε μεταγραφές. Μια από τις σημαντικότερες είναι η επιστροφή του Σωτήρη Πανταλέων.

Μεγάλες επιστροφές στο βόλεϊ

Οι πράσινοι δεν ήταν δυνατόν να κάνουν μεταγραφές σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό όλο το καλοκαίρι έκαναν τις επαφές τους με βολεϊμπολίστες και τώρα θα γίνουν και επίσημα μέλη της ομάδας. Αρχικά η μεγάλη επιστροφή του Σωτήρη Πανταλέων και η απόκτηση του Θανάση Πρωτοψάλτη σε συνδυασμό με την απόκτηση του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου δίνουν άλλη δυναμική στην ομάδα. Επίσης βοηθός του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα είναι Παύλος Καραμαρούδης.

Ταυτόχρονα, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν συμφωνήσει με τρεις ξένους, τον Ολλανδό, Τζάιρο Χόι, τον Αμερικανό, Μπράιαν Κουκ και τον Πολωνό, Μίκαλ Καμίνσκι, ενώ με την «πράσινη φανέλα θα αγωνίζονται επίσης οι: Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Ψάρρης, Αλέξανδρος Αριστόπουλος, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Δημητριάδης, Αθανάσιος Σάμαντας, Βαγγέλης Λουκάς, Παναγιώτης Αδαμόπουλος και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Στο μεταξύ το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες μετά και την δικαίωσή του από τον αθλητικό δικαστή. Οι «πράσινοι» νίκησαν τον Πανερυθραϊκό με 2-1 (25-22, 20-25, 33-31) στη Νέα Ερυθραία.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.