ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έχασε το ντέρμπι η Ντιναμό

Η Ντιναμό Μόσχας ηττήθηκε από τη Ζενίτ με 3-2, στο ρωσικό ντέρμπι, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση της με τον Παναθηναϊκό, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έχασε το ντέρμπι η Ντιναμό

Η Ντιναμό υπέπεσε στην δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα Ρωσίας αφού χθες, έχασε από την Ζενίτ με 3-2.

Η προσεχής αντίπαλος των «πρασίνων» προηγήθηκε στο σκορ, με τον Βαλμπιενά στο 18΄, ωστόσο η Ζενίτ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχε πραγματοποιήσει ολική ανατροπή (2-1), με τους Σαμπά (αυτογκολ 28΄) και Αρσάβιν (40΄).

Ο Σαμπά ισοφάρισε για τους Μοσχοβίτες, στο 82΄, αλλά την τελευταία λέξη… είπε ο Σμολνίκοφ, σκοράροντας στο 89΄, χαρίζοντας τη νίκη στη Ζενίτ με 3-2.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Σμολίνκοφ, Γκαράι, Κρίσκιτο, Λόμπαερτς, Βίτσελ (46’ Μογκίλεβετς), Αρσάβιν (60’ Ρονδόν), Ντάνι, Φαϊζουλίν (72’ Σάτοφ), Χάβι Γκαρσία, Χουλκ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Μπερεζόφσκι, Σαμπά, Ντάγκλας, Γκρανάτ, Μανόλεφ (77’ Τζούτζακ), Βενκέρ (75’ Νομπόα), Ιόνοφ, Βαλμπιενά, Ντενίσοφ (86’ Ζόμπνιν), Κουράνι, Κοκόριν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.