Ποδόσφαιρο

Ο πλουραλισμός δεν φτάνει

Ο πλουραλισμός δεν φτάνει

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν σκοράρει στα (ελάχιστα) επίσημα παιχνίδια αλλά άπαξ κι η ομάδα είναι στο -5 από την κορυφή στο πρωτάθλημα η καταστροφολογία καλά κρατεί...

Λείπουν τα γκολ του Μπεργκ, του Αμπέιντ, του…Φιγκερόα και του…Αλφάρο! Μα πέρσι η ομάδα έχοντας ξεκινήσει πάλι μουδιασμένα τη σεζόν δεν είχε υποδεχθεί καν τον Αργεντινό, ο Μπεργκ είχε σκοράρει μία φορά σε κενό τέρμα έπειτα από έξοχη προσπάθεια του Νίκου Μαρινάκη στην πρεμιέρα κι ο Μεχντί είχε βάλει γκολ από…σπόντα την 3η αγωνιστική κόντρα στη Βέροια (με τον γκολκίπερ Αναστασόπουλου να προσπαθεί να διώξει μπαλιά του “30” τον Αλγερινό να τον κοντράρει με το γόνατο κι από καραμπόλα να βγαίνει γκολ).

Ξέχωρα από τη στατιστική της Σούπερ Λιγκ που δεν κολακεύει το συσχετισμό τελικών προσπαθειών/τερμάτων στους επιθετικογενείς (1/10 ο Πέτριτς, 0/5 ο Καρέλης, 0/4 ο Κλωναρίδης), ο κυπελλούχος έχει πάρει γκολ από αρκετούς παίκτες (Πράνιτς, Πέτριτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Νάνο, Μπεργκ), απλώς απ’ τη στιγμή που αυτά δεν εξαργυρώθηκαν με βαθμούς (λες και σ’ αυτό δεν έβαλε το χεράκι της ΚΑΙ η διαιτησία), φέρνουμε τον κατακλυσμό από τα μέσα Σεπτέμβρη!

 Δημήτρης Στρατής

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ