ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόγραμμα… χωρίς ανάσα

Προβληματισμός επικρατεί στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων» μετά και το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα, απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας. Στροφή στην ελληνική πραγματικότητα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Πρόγραμμα… χωρίς ανάσα

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν χθες για την ανατροπή απέναντι στην Ντιναμό, ωστόσο η ποιότητα των Ρώσων και η αδυναμία των «πρασίνων» σε άμυνα ειδικά, αλλά και στην δημιουργία παιχνιδιού, δεν του επέτρεψαν να την ολοκληρώσει.

Πλέον το «τριφύλλι» καλείται να αφήσει πίσω του το εν λόγω ματς και να επικεντρωθεί στην επικίνδυνη «έξοδο» στα Χανιά την Κυριακή, με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Γολγοθάς…

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να βρει τον τρόπο και την ψυχολογία για να πάρει νίκες και βαθμούς, καθώς το πρόγραμμα του στη συνέχεια μόνο εύκολο δεν είναι, αρχής γενομένης από την Κυριακή και το ματς με τους Κρητικούς, οι οποίοι αποτελούν «κακό δαίμονα» για τον κυπελλούχο, καθώς οι «πράσινοι» μετρούν μια ισοπαλία (πέρυσι 1-1) και δύο ήττες (πρόπερσι 2-1 για πρωτάθλημα και 1-0 για το κύπελλο), στα τρία ματς που έχουν δώσει με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό των «πρασίνων» μετά και το άσχημο ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο και η συνέχεια είναι εξίσου απαιτητική και δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός μετά τα Χανιά θα ταξιδέψει για την Θεσσαλία για το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ μετά υποδέχεται την έτερη ομάδα του Βόλου, τη Νίκη στη Λεωφόρο για τη Σούπερ Λιγκ.

Ενώ φυσικά στις 2 Οκτωβρίου, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με την Εστορίλ.

Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει λύσεις… στα προβλήματα της ομάδας του, καθώς πιθανές απώλειες βαθμών στα επόμενα κρίσιμα ματς, μπορούν να αποβούν μοιραίες και ενδεχομένως θέσουν εκτός στόχων το «τριφύλλι» από πολύ νωρίς στη σεζόν.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.