ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι θα έχει γίνει αν…

Σε περίπτωση που η ομάδα περνούσε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κληρωνόταν με μεγαθήρια θα υπήρχε ψυχραιμία στην διαχείριση ενδεχόμενων συντριβών;

Τι θα έχει γίνει αν...

Μ’ όσα διαβάσαμε κι ακούσαμε τις τελευταίες μέρες αναρωτιόμαστε τι θα είχε συμβεί αν ο ΠΑΟ περνούσε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Σίγουρα το «γλέντι» για τα λεφτά της ΟΥΕΦΑ θα κάλυπτε για μέρες το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι (μάνι-μάνι ο σύλλογος θα είχε ξεφορτωθεί τεράστιο μέρος του χρέους του), ως τη στιγμή που η μπάλα θα στηνόταν στη σέντρα, έχοντας (λογικά) απέναντι κάποιο μεγαθήριο.

Σε κανέναν δεν άρεσε που η «ξεχαρβαλωμένη» Σταντάρ Λιέγης κι η «ξεδοντιασμένη» (με απούσα τη γραμμή των χαφ της) Ντιναμό Μόσχας άλωσαν το «Α.Νικολαϊδης», σύλλογοι που αν έπαιζαν στην «καλή» διοργάνωση θα ήταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας. Τι θέλουμε να πούμε; Πως ανεξαρτήτως των θετικών στοιχείων που έχει το τριφύλλι (ακόμα βέβαια δεν έχει δείξει κάτι σπέσιαλ), το ρόστερ του είναι δύσκολο (χωρίς τύχη) ν’ ανταποκριθεί στη «βαριά» ιστορία και τις απαιτήσεις που πηγάζουν από το παρελθόν του στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Χρήματα για επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν (στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, Αλαφούζος, Νταμπίζας, Φύσσας υπογράμμισαν πως εκτός από τους διακανονισμούς υπάρχουν και τα έξοδα του προπονητικού κέντρου που «τρέχουν»), συνεπώς ο ΠΑΟ βρίσκεται πάνω –κάτω στο ίδιο σημείο με πέρσι! Ένα νεανικό σύνολο, που τώρα παίρνει μυρωδιά Ευρώπης, έχοντας τρεις κομβικούς παίκτες μείον (Καπίνο, Αμπέιντ, Μπεργκ), μπόλικους σε φάση ένταξης (Χουχούμη, Ντίνα, Πέτριτς, Στιλ, Δώνη, Μπούι) και κάμποσους ντεφορμέ (για την άμυνα έκανε λόγο ο κόουτς μιλώντας στην κάμερα της Nova).

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.