ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασικός θέλοντας και μη

Παρότι ο Τριανταφυλλόπουλος «φωνάζει» ότι είναι σε κάκιστη κατάσταση, η αδυναμία Μπούρμπου, Σπυρόπουλου να αγωνιστούν τον βαφτίζει δεξί μπακ!

Βασικός θέλοντας και μη

Για να ξεκινήσει βασικός χθες ο Τριανταφυλλόπουλος που είχε απίστευτα νεύρα με τους Ρώσους (τσακωνόταν δύο λεπτά με τον Σίλντενφελντ όσο η μπάλα παιζόταν), σκεφτείτε πόσο μέτρια είναι η εικόνα του Μπούρμπου στις προπονήσεις. Ο «Τριάντα» έχει ξεκινήσει κάκιστα βγάζοντας τεράστιο εκνευρισμό.

Οι τσαμπουκάδες με τον Ντε Καμάργκο, η ηλίθια αποβολή με τη Μίντιλαντ, τα νεύρα με τη Ντιναμό, οι… βόλτες των παικτών του Πλατανιά από δεξιά «δηλώνουν» ότι ίσως πρέπει να κάτσει στον πάγκο μπας και συνέλθει. Βέβαια με τραυματία τον Σπυρόπουλο (που είναι φουλ επιθετικό μπακ, με ταχύτητα κι αρκετά καλή σέντρα) και τον Μπούρμπο σε φάση ένταξης, αναγκαστικά «βαφτίζεται» δεξιός οπισθοφύλακας κι η ομάδα … γέρνει από αριστερά στην ανάπτυξή της.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.