ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Kαλή σεζόν, χωρίς βία και ακρότητες»

Στον Παναθηναϊκό πήγε το βραβείο της καλύτερης ομάδας για την περσινή χρονιά, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να το παραλαμβάνει και να παραχωρεί δηλώσεις σχετικά με τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

Γιαννακόπουλος: «Kαλή σεζόν, χωρίς βία και ακρότητες»

Το τριφύλλι κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης ομάδας για την σεζόν 2013-2014 και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κλήθηκε να το παραλάβει σαν ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, κλήθηκε να κάνει και κάποιες δηλώσεις σχετικά με τη σεζόν που ξεκινάει, ενώ ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους, χωρίς βία και ακρότητες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη Nova που θα είναι κοντά μας για πολλά χρόνια ακόμα από ό,τι μαθαίνω. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους, χωρίς βία και ακρότητες. Καλή επιτυχία σε κάθε ομάδα ξεχωριστά. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Έχουμε ελληνικό αίμα και νέους Έλληνες. Στόχος να τελειώσουμε τη χρονιά με το νταμπλ ως συνήθως. Κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και μέσα και έξω».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: 

«Είναι πάρα πολύ νωρίς στη σεζόν. Και οι δύο ομάδες έχουν απώλειες. Θέλω να πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει».

Το αν θα δούμε κάτι νέο:

«Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ομάδας και όχι εμένα».

Τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Δεν έχω αυτή την εντύπωση. Ο κύριος Ιβάνοβιτς είναι προσωπική επιλογή δική μου. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει δείξει την ποιότητά του τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα».

Το αν πιστεύει ότι τον ειρωνεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις δηλώσεις του: «

Αυτό είναι που πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, δεν μπορώ στο μυαλό του για να καταλάβω τι εννοούσε».

Τον νέο Παναθηναϊκό που χτίζεται:

«Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Χτίζουμε μία νέα ομάδα με πολλούς Έλληνες νεαρούς και θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας». Το αν άργησε να γίνει το σχέδιο της ελληνοποίησης:

«Αν κρίνω από τα αποτελέσματα δεν θεωρώ ότι άργησε να γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.