ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το «ευχαριστώ» στον Πανναξιακό

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την διοίκηση του Πανναξιακού εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Το «ευχαριστώ» στον Πανναξιακό

Σε αυτή η διοίκηση του Ερασιτέχνη ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα της Νάξου και της εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το «ευχαριστώ» στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν

Με αφορμή τους δυο φιλικούς αγώνες που έδωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού το Σαββατοκύριακο (20/21-9) στη Νάξο, ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άψογη φιλοξενία τη διοίκηση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Γιαννάκη.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχόμαστε στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. καλή αγωνιστική σεζόν »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.