Ποδόσφαιρο

«Τεράστια πίεση στον Παναθηναϊκό»

«Τεράστια πίεση στον Παναθηναϊκό»

Τους λόγους για τους οποίους ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν εξήγησε ο Γιαν Μικάελσεν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Δανίας κάτω των 17 ετών που αντιμετωπίζει την Ρουμανία.

Οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Λουτσιάν Σανμαρτεάν.

«Είχε απίστευτη ικανότητα στον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν του άρεσε να δουλεύει σκληρά. Ήθελε να κάνει το κάτι παραπάνω και συχνά κρατούσε την μπάλα περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Ίσως λόγω της νοοτροπίας του δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που μπορούσε. Ο κόσμος τον λάτρευε λόγω των τεχνικών του αρετών και γινόταν πρωτοσέλιδο για μέρες μετά από κάποιες εμφανίσεις του» σχολίασε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο Μικάελσεν συνέχισε λέγοντας: «Κρίμα που δεν κατάφερε να διατηρήσει ψηλά τον πήχη. Ξέρω πως είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά ίσως να έπαιξε ρόλο σε αυτό ότι στον Παναθηναϊκό υπήρχε τεράστια πίεση από τα ΜΜΕ και τους οπαδούς, ενώ ήταν μεγάλοι οι στόχοι. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί θέση βασικού και ένας παίκτης με την ψυχοσύνθεση του Σανμαρτεάν μπορεί να χάσει αμέσως τη χαρά του παιχνιδιού».

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ