ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Εθνική Κροατίας ο Πράνιτς

Στην επιλογές του Νίκο Κόβατς για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Κροατίας με Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Στην Εθνική Κροατίας ο Πράνιτς

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε κληθεί και για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2016 με αντίπαλο την Μάλτα, ωστόσο δεν είχε αγωνιστεί.

Οι δύο αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 10 και 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα είναι στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Χάιντουκ), Βάργκιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Σρνά (σαχτάρ), Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ), Λόβρεν (Λίβερπουλ), Στρίνιτς (Ντνίπρο), Βρσάλικο (Σασουόλο), Βίντα (Ντιναμό Κ.), Λέσκοβιτς (Ριέκα), Μίλιτς (Ροστόφ), Τόμετσακ (Ριέκα)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Κόβατσιτς (Ίντερ), Μπρόζοβιτς (Ντίναμο), Πράνιτς (Παναθηναϊκός), Άντολιτς (Ντίναμο), Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα Β’), Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ)΅

Επιθετικοί: Μάντζουκιτς (Ατλέτικο Μ.), Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Γέλαβιτς (Χαλ), Κράμαριτς (Ριέκα), Τσοπ (Ντίναμο)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.