ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Είναι πολύ σημαντικές οι νίκες»

Σημαντικές για ψυχολογικούς λόγους χαρακτήρισε τις νίκες επί του Πλατανιά και του Ολυμπιακού Βόλου ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ατζαγκούν: «Είναι πολύ σημαντικές οι νίκες»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova υποστήριξε ότι η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού. Μάλιστα, εξέφρασε την σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν:

Για το αν έχει τονωθεί η ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού μετά τις δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Φυσικά είναι ψυχολογική ώθηση για την ομάδα και είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι ώθηση για την ομάδα αυτά τα θετικά αποτελέσματα».

Για το ότι οι Πράσινοι άρχισαν να αξιοποιούν τις ευκαιρίες τους και να παίρνουν θετικά αποτελέσματα:

«Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις και με την παρουσία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Το πιστεύαμε ως ομάδα ότι θα ερχόταν η στιγμή για να πάρουμε και νίκες».

Για το αν πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ανάλογη- αν όχι καλύτερη- πορεία με πέρυσι:

«Φυσικά ως ομάδα το πιστεύουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και ελπίζουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και φέτος καλά πράγματα».

Για τη δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό:

«Το ελπίζω να τα πάω καλά. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη Νίκη Βόλου:

«Δεν πρόκειται να τους υποτιμήσουμε, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, τα δίνει όλα. Και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.