ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωράνε μαζί Ατζαγκούν-Ντίνας

Σε αντίθεση με πέρσι όπου ο Νιγηριανός δεν ταίριαζε με τον Μεχντί Αμπέντ, φέτος με τον Ντίνα δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού ο τελευταίος αγωνίζεται καλά και ως εξτρέμ.

Χωράνε μαζί Ατζαγκούν-Ντίνας

Στο κύπελλο ο Αμπντούλ Ατζαγκούν έτρεξε αμέτρητα χιλιόμετρα σε σημείο ν’ απορείς λαμβάνοντας υπόψη ότι το παλικάρι αποκτήθηκε ως επιθετικό χαφ. Την Τετάρτη δεν υπήρχε τηλεοπτικό πλάνο που να μην τον έχει «μέσα», όταν η μπάλα παιζόταν μπροστά ή στον άξονα.

Μεγάλη η όρεξη του Αφρικανού που εκτός από το ότι έβαλε γκολάρα αποσυμφόρησε την αμυντική τετράδα ασκώντας πίεση σε όποιον παίκτη του γηπεδούχου έπαιρνε την μπαλιά του γκολκίπερ για να χτίσει επίθεση. Πέρσι μετά από ένα καλό παιχνίδι στα Γιάννενα (όπου σημείωσε το μοναδικό γκολ του ματς) είχε γραφτεί ότι πρόθεση του προπονητικού τιμ ήταν να τον μετατρέψει από επιτελικό μέσο σε χαφ «box to box».

Έχει τρεξίματα, πατά περιοχή, απειλεί,  παίζει «με τη μία» αλλά ακόμα του λείπουν τα καλά τελειώματα, δεν έχει την ντρίμπλα του Ντίνα και του Μπαϊράμι, ενώ λόγω σωματοδομής τον πετάς εκτός φάσεων πανεύκολα. Πέρσι πολλοί γκρίνιαζαν που προτιμούνταν στη θέση του ο Αμπέντ αλλά ο βαθμός βελτίωσης του Αλγερινού ήταν εντυπωσιακός, χώρια που λόγω «χτιστού» σώματος είχε καλύτερη αμυντική ικανότητα και προσήλωση, ταιριάζοντας μια χαρά με Ζέκα, Πράνιτς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ατζαγκούν ήταν θετικός την Τετάρτη, έλα όμως που έχει ξεκινήσει επίσης φορτσάτος κι ο Θανάσης Ντίνας με τον οποίο παίζουν στην ίδια θέση. Αν πάντως φέτος ο Αναστασίου θελήσει να τους βάλει στο ίδιο σχήμα δεν θα έχει πρόβλημα, αφού ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής παίζει καλά κι ως εξτρέμ, κάτι που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια. Ο Αμπέντ π.χ. δεν είχε καθόλου το παιχνίδι πάνω στον ασβέστη κι ο Ατζαγκούν δεν πήρε όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε αφού ο προπονητής δεν ήθελε να παίζει με δύο επιτελικούς.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.