ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς στάθηκε στη νίκη των «πράσινων» απέναντι στην Νίκη Βόλου, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Πράνιτς: «Κρατάμε τη νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης στη Nova, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου:

«Είναι μία σημαντική νίκη. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλούς αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι μας επηρέασε και η ζέστη λόγω ώρας. Κρατάω τη νίκη όμως. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ πως θα μπορούσε να εξελιχθεί το ματς. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες όμως μας έλλειψε η συγκέντρωση.  Όταν μπορείς να πετύχεις πέντε γκολ, πετυχαίνεις πέντε γκολ γιατί σου δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εγώ θα κρατήσω τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Τα χθεσινά αποτελέσματα ήταν θετικά για εμάς, οπότε μπορούμε να κοιτάξουμε καλύτερα το μέλλον».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Εστορίλ: «Είναι ένας διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον σημερινό. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα η οποία διαθέτει πολλούς Βραζιλιάνους παίκτες. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Η Εστορίλ είναι μία ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις και αφήνει χώρους πίσω. Εμείς θα κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και ελπίζω να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.