ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πήρε την άδεια ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα βόλεϊ των ανδρών του Παναθηναϊκού πήρε και τυπικά την άδεια συμμετοχής στη Volleyleague, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πήρε την άδεια ο Παναθηναϊκός

Ο φάκελος των «πρασίνων» ήταν πλήρης και ως εκ τούτου η ομάδα πήρε το πιστοποιητικό, γεγονός για το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας είχαν εκφράσει την σιγουριά τους, το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των Τ.Α.Α. Περιόδου 2014-15 δόθηκε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volleylegaue ΟΠΑΠ 2014-15 στα Τ.Α.Α.: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Ο.Κηφισιάς, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ε.Κ., Γ.Σ.Λαμία, Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ο.Ορεστιάδα. Δόθηκε παράταση 48 ωρών στο Τ.Α.Α. Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός να καταθέσει ένα πιστοποιητικό για να κλείσει και τυπικά ο φάκελος. Εκκρεμότητες έχει ο φάκελος του Τ.Α.Α. Άρης και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα εξετάσει την περίπτωση στην επόμενη συνεδρίαση μαζί με την περίπτωση της Μ.Ε.Ν.Τ. που πήρε μία εβδομάδα παράταση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της δημιουργίας του νέου Τ.Α.Α».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.