ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μικροενοχλήσεις για Μποχωρίδη, Διαμαντάκο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να προφυλάσσει στη σημερινή προπόνηση τους Μποχωρίδη και Διαμαντάκο, λόγω μικροενοχλήσεων.

Μικροενοχλήσεις για Μποχωρίδη, Διαμαντάκο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το τουρνουά στη Μόσχα και το “Γκομέλσκι Καπ”, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να θέλει να δει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν για μία ακόμα φορά οι Μαυροκεφαλίδης, Νέλσον και Φώτσης που συνέχισαν τις θεραπείες τους ενώ οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Γιώργος Διαμαντάκος προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς ο πρώτος ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι ενώ ο δεύτερος ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να πάνε σε χαλαρούς ρυθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.