ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το οξύμωρο με τον Ατζαγκούν

Ο νεαρός χαφ έχει βάλει κάμποσα όμορφα γκολ αλλά από την άλλη τον θυμόμαστε περισσότερο για όσα έχει... χάσει!

Το οξύμωρο με τον Ατζαγκούν

Κοντέψαμε να πάθουμε… καρδιακό επεισόδιο στο χαμένο τετ-α-τετ του Ατζαγκούν μετά την όμορφη προσπάθεια του Καρέλη (είδατε ωραία «ποδιά» που έκανε στον Πορτογάλο;), δέκα λεπτά πριν λήξει το μαρτύριο στη Πορτογαλία.

Να έχεις ένα τέρμα εφτά μέτρων άδειο μπροστά σου, να έρχεσαι με φόρα, η μπάλα να στρώνεται «λουκούμι» στο πόδι πάνω στον βηματισμό σου και να στέλνεις το τόπι στον πορτιερό χωρίς καν ο τελευταίος να πλονζάρει, απλώς έσκυψε και μάζεψε τη μπάλα. Τρελαίνεσαι μετά ή όχι;

Ο μικρός έχει θετικά στοιχεία αλλά παίζοντας τόσο καιρό στην Αφρική είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ακατέργαστος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις υπομονή μαζί του μέχρι να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά. Το περίεργο είναι ότι βλέπεις γκολ (με τον Πανιώνιο πλασάρει όμορφα, με τη Νίκη  αλλάζει πόδι στήριξης κι εκτέλεσης σε δευτερόλεπτα, πέρσι στα Γιάννενα πιάνει τρομερό βολέ εκτός περιοχής, στο Βόλο κάνει τέλειο ψηλοκρεμαστό σουτ) κι αναρωτιέσαι πως γίνεται να χάνει γκολ που μοιάζουν πανεύκολα! Και στο παιχνίδι με τη Νίκη δύο φορές του στρώθηκε η μπάλα σε καλό σημείο στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά ψάχναμε να βρούμε το τόπι… εκτός γηπέδου!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.