ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Το όνειρό μου…»

Για το πρώτο του γκολ στην παρθενική του συμμετοχή στην Εθνική ομάδα, μίλησε ο Νίκος Καρέλης, χαρακτηρίζοντας το, σαν όνειρο.

Καρέλης: «Το όνειρό μου...»

Ο νεαρός επιθετικός του τριφυλλιού, που σκόραρε στην παρθενική του συμμετοχή με τα γαλανόλευκα των ανδρών, μίλησε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τρίτης (14/10) με τη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ για το γκολ κόντρα στους Φινλανδούς τόνισε πως ήταν το όνειρό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Φινλανδία: 

«Είχε πολύ ένταση και πολύ πάθος. Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν καλά και ήταν σαν να είμαι εδώ χρόνια. Είναι μία οικογένεια. Με βοήθησαν πολύ. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε. Πήραμε τον έναν βαθμό και πάμε για το επόμενο παιχνίδι με την Βόρειο Ιρλανδία».

Για τις σκέψεις του μετά το γκολ: 

«Αυτό ήταν το όνειρό μου από την αρχή, που θυμάμαι τον εαυτό μου. Να παίξω στην Εθνική ομάδα, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία: 

«Εννοείται με τους χρειαζόμαστε. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτό τον αγώνα. Υπό τις οδηγίες του προπονητή να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να μην χάσουμε το μυαλό μας ούτε ένα λεπτό, για να μην δεχθούμε γκολ, όπως κάναμε με την Φινλανδία. Από εκεί και πέρα θέλω να πω στον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Να έρθει να δει την ομάδα γιατί από την ομάδα έχουν αλλάξει πολλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.