ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπήκαν Μαυροκεφαλίδης και Χαραλαμπόπουλος

Ευχάριστα νέα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καθώς Μαυροκεφαλίδης και Χαραλαμπόπουλος συμμετείχαν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση του τριφυλλιού, στην οποία βρέθηκε και δοκιμάστηκε και ο Τζούλιαν Ράιτ.

Μπήκαν Μαυροκεφαλίδης και Χαραλαμπόπουλος

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Κηφισιά, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε και άλλα θετικά νέα.

Στην απογευματινή προπόνηση είδε τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να συμμετέχουν κανονικά σ’ αυτήν ξεπερνώντας τους τραυματισμούς στους.

Οι πράσινοι είχαν κανονικά ρεπό τη σημερινή ημέρα, αλλά στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, βρέθηκαν όσοι αγωνίσθηκαν ελάχιστα με τη Νέα Κηφισιά και όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τραυματισμούς τις προηγούμενες ημέρες.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 180.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σημερινή προπόνηση, βρέθηκε και ο Αμερικανός φόργουορντ, Τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος θα δοκιμασθεί εκ νέου, καθώς δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που είχε και ουσιαστικά είχε οδηγήσει τους πράσινους στο «κόψιμό» του, πριν λίγες ημέρες.

Έτσι κάτι ανάλογο θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες και εφόσον πείσει τον Μαυροβούνιο τεχνικό, ότι βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, θ’ αποκτηθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.