ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν προπονήθηκε ο Μπατίστα

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του «Εξάστερου» για την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, καθώς εκτός προπόνησης έμεινε ο Εστεμπάν Μπατίστα.

Δεν προπονήθηκε ο Μπατίστα

Ο Ουρουγουανός σέντερ στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προληπτικά.

Από το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» δεν βγαίνει κάτι ανησυχητικό, ενώ τόνισαν πως η επιστροφή του θηριώδη σέντερ, θα γίνει άμεσα.

Παράλληλα με τον Μπατίστα, σε καλύτερη κατάσταση είναι οι Παππάς, Μαυροκεφαλίδης και Διαμαντάκος.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 177.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Παππάς και Μαυροκεφαλίδης ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο νεαρός σέντερ συμμετείχε σου φουλ ρυθμούς.

Σε ότι αφορά τον Τζούλιαν Ράιτ, συμμετείχε και σήμερα στις προπονήσεις τις ομάδας κανονικά υπό το βλέμμα του Μαυροβούνιου τεχνικού, ο οποίος θα αποφασίσει αν το εντάξει στο ρόστερ των «πράσινων» ή όχι.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ημέρα που θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου ενόψει Τουρόβ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (16/10) και ώρα 18:00 στο Ολυμπιακό στάδιο.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.