ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Σημαντική νίκη»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού , Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε ότι οι πράσινοι πήραν μία σημαντική νίκη απέναντι στην Λαμία.

Ανδρεόπουλος: «Σημαντική νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στα τελειώματα των σετ η ομάδα μου εμφανίζονταν σταθερή, σοβαρή και με καλές επιλογές. Κάναμε πολύ σημαντική νίκη για τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Είχαμε σχετική νευρικότητα όπως είναι φυσικό για κάθε πρεμιέρα. Δεν τολμάμε να λέμε μεγάλες κουβέντες για προκρίσεις και τίτλους. Την Κυριακή με τον Παμβοχαϊκό έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να εδραιώσει ένα νέο αγωνιστικό προφίλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.