ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξεκινάει ο σχεδιασμός των «πράσινων δελφινιών»

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοίνωσε το καλεντάρι κολύμβησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ξεκινάει ο σχεδιασμός των «πράσινων δελφινιών»

Πλέον η αγωνιστική και η προαγωνιστική ομάδα μπορεί να θέσει σε εφαρμογή τον προπονητικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας από την κολυμβητική ομοσπονδία το επίσημο καλεντάρι κολύμβησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκίνησε. Η αγωνιστική και η προαγωνιστική ομάδα μπορεί πλέον να διαμορφώσει τον προπονητικό της σχεδιασμό με τους προπονητές της ομάδας να έχουν στα χέρια τους το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα. Για την αγωνιστική ομάδα η αυλαία ανοίγει στις 15-16 Νοεμβρίου με τις ημερίδες Grand Prix (25μ) και τον πρώτο αγωνιστικό κύκλο να ολοκληρώνεται με τα χειμερινά πρωταθλήματα (ΟΠΕΝ και κατηγοριών) ενώ οι κολυμβητικές υποχρεώσεις ολοκληρώνονται για την κατηγορία ΟΠΕΝ στις 12-14 Ιουνίου (Εθνικό Πρωτάθλημα), για τις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων στις 14-16 Ιουλίου ενώ για τις κατηγορίες Παίδων-Εφήβων και Κορασίδων-Νεανίδων στις 17-19 Ιουλίου στα αντίστοιχα θερινά πρωταθλήματα. Για την προαγωνιστική ομάδα (αγόρια 9,10,11 και 12 ετών και κορίτσια 9,10 και 11 ετών) η πρώτη επίσημη συμμετοχή θα γίνει στην ημερίδα της Κολυμβητικής ομοσπονδίας στα μέσα Ιανουαρίου αλλά οι μικροί μας κολυμβητές θα έχουν νωρίτερα την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε αγώνες συλλόγων. Παράλληλα με τις διοργανώσεις της κολυμβητικής ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν και οι διασυλλογικές διοργανώσεις σε πολλές από τις οποίες οι κολυμβητές μας, τόσο των αγωνιστικών όσο και των προαγωνιστικών κατηγοριών, θα δώσουν το «παρών» έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα στη χρονιά. Αναλυτικά η προκήρυξη αγώνων από την ΚΟΕ καθώς και το συνοπτικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9124%3A—2014-15&catid=343%3Aprokyrixis&Itemid=697

http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9126%3A2014-10-21-07-41-56&catid=310%3A2011-04-08-07-44-25&Itemid=673».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.