ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να δείξει ότι έχει σφυγμό…

Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στους «32» του Europa League έχουν εξανεμιστεί, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καλείται απόψε (22:05, NS2, panathinaikos24.gr), απέναντι στην Αϊντχόφεν, να δείξει ότι έχει σφυγμό και αναπνέει.

Να δείξει ότι έχει σφυγμό…

Οι «πράσινοι» αυτό το διήμερο παίζουν πολλά… καθώς μετά την Ολλανδία, πάνε Καραϊσκάκη, για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ματς που για πολλούς είναι πολύ πιο σημαντικό από το σημερινό, κάτι το οποίο δεν συμμερίζεται ο Αναστασίου και οι παίκτες του, οι οποίοι θέλουν να δείξουν… πολλά ενόψει της συνέχειας.

Ένα θετικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον δε μια νίκη στο Αϊντχόφεν ενδεχόμενα θα αποτελέσει το «ηλεκτροσόκ» που αναζητά η ομάδα, ούτως ώστε να βγει από την αγωνιστική κρίση στην οποία έχει βυθιστεί, μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ.

Εκτός του ότι με «τρίποντο» ο Παναθηναϊκός ξαναμπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης, παίρνει και βαθμολογική ανάσα, που τόσο πολύ την χρειάζεται, στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι σκέψεις του Αναστασίου

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-3-2-1, με τον Στιλ να παραμένει κάτω από τα δοκάρια, Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής κεντρικοί αμυντικοί, Νάνο αριστερά και Τριανταφυλλόπουλος δεξιά, ο οποίος επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα, Λαγός, Ζέκα και Δώνης, μαζί με τον Μπούι στο κέντρο και Ντίνας, Ατζαγκούν στα «φτερά», με τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «πράσινοι» θα έχουν την συμπαράσταση περίπου 2.000 φίλων τους, οι οποίοι από χθες έχουν αρχίσει να μαζεύονται στην Ολλανδία, έχοντας δώσει ένα πράσινο χρώμα στους κεντρικούς δρόμους του Αϊντχόφεν και του Άμστερνταμ, με τελικό προορισμό το Philips Stadion, απόψε το βράδυ.

Με 4-3-3 και φόρα η PSV…

Η ομάδα του Φίλιπ Κοκού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της eredivisie, με 7 νίκες σε 9 παιχνίδια. Όσον αφορά το Europa οι Ολλανδοί προέρχονται  από ήττα στη Μόσχα από την Ντιναμό, γεγονός που τους δίνει μεγάλο κίνητρο για νίκη απόψε.

Η πιθανή ενδεκάδα των Ολλανδών: Ζουτ, Αρίας, Βίλεμς, Μπρούμα, Ρέκικ, Μαχέρ, Χέντριξ, Γουαρδάδο, Νάρσινγκ, Γιοζεφζούν και Ντε Γιονγκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μίροσλαβ Ζελίνκα από την Τσεχία, ο οποίος ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης στην Τουρκία με την Μπεσίκτας στις 18/9 (1-1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.