ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Στα αποδυτήρια είπαμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε»

Στο γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπάθησαν πολύ στάθηκε ο Χρήστος Δώνης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την PSV (1-1).

Δώνης: «Στα αποδυτήρια είπαμε ότι δεν θα τα παρατήσουμε»

Παράλληλα αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι στο Φάληρο, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν το «διπλό» με όλες τους τις δυνάμεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε όλοι πάρα πολύ. Δώσαμε τα πάντα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν θα τα παρατήσουμε και τα είδατε. Είπαμε ότι συμβαίνουν λάθη στο ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.816 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορούμε να «πετάμε στα σύννεφα» μετά από μία ισοπαλία. Σιγά – σιγά, με τα αποτελέσματα που θα έρθουν, πιστεύουμε στην πρόκριση και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ήταν και αγωνιστικό και ψυχολογικό το πρόβλημα, αλλά σιγά – σιγά θα το αλλάξουμε με τη σκληρή δουλειά και καλά αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό παιχνίδι το επόμενο με την Αϊντχόφεν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τα ματς που μεσολαβούν μέχρι τότε.

Μακάρι να μπορούσα να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους στο «Καραϊσκάκης», αλλά μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό. Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι και να κάνω όλα όσα μου ζητάει στο γήπεδο ο προπονητής μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.