ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για τη 2η συνεχόμενη νίκη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού υποδέχεται αύριο (25/10) στις 8μ.μ το Μαρκόπουλο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 στο κλειστό της Κυψέλης.

Για τη 2η συνεχόμενη νίκη

Οι «πράσινες» στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες και φυσικά να παίξουν καλό βόλεϊ μπροστά στους φίλους του τριφυλλιού.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον προπονητή, Γιώργο Ρούση να δηλώνει ενόψει της αναμέτρησης: «Το Μαρκόπουλο κατά πολλούς θεωρείτε ότι θα είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, πράγμα που το συμμεριζόμαστε και εμείς εφόσον το αντιμετωπίσαμε σε φιλικό που κερδίσαμε αρκετά δύσκολα. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι του Σαββάτου και να μην αποπροσανατολιστούμε διότι είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε τη δυναμικότητάς τη δική μας ή των άλλων ομάδων.

Εμείς θέλουμε τη νίκη και ο τρόπος είναι να δείξουμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστικότητα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Όλοι στην ομάδα μιλάμε για την υπέροχη ατμόσφαιρα την πρεμιέρας και θα θέλαμε την ίδια βοήθεια από τον κόσμο και αύριο».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και έξι εισιτήρια από την Avance!

Ο χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Avance Rent A Car στέλνει τους φίλους του τριφυλλιού στη Λεωφόρο!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο στο κλειστό της Κυψέλης, θα κληρωθούν και θα ανακοινώθουν οι τυχεροί, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν  τις αναμετρήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας με Παναιτωλικό (30/10, 19.30/Κύπελλο Ελλάδας) και Αϊντχόφεν (06/11, 20.00) αλλά και για το ματς του Εξάστερου με την Φενερμπαχτσέ (30/10, 21.30).

Οι λαχνοί θα βρίσκονται στην είσοδο του κλειστού στη συμβολική τιμή του 1Ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.