Βόλεϊ

Με στόχο το διπλό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ στις 7μ.μ. αντιμετωπίζει τη ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη με μόνο στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης που θα καλύψει τη νευραλγική θέση του λίμπερο στην ομάδα μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» ανέφερε: «Έφτασε λοιπόν η ώρα να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Όλοι αρχίζουν από το μηδέν και όλοι έχουν τους στόχους τους. Εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία γιατί τα τελευταία χρόνια η πορεία ήταν δύσκολη. Μετά να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στο League Cup είδαμε κάποια λάθη τα οποία τα διορθώσουμε για να μην παρουσιαστούν στο Πρωτάθλημα».

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στην ΜΕΝΤ ο 26χρονος λίμπερο του «τριφυλλιού» ανέφερε: «Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες. Ανέβηκε φέτος στη Volleyleague οπότε είναι ένας αντίπαλος άγνωστος Χ για μας. Η πρεμιέρα γενικά είναι δύσκολη  ανεξαρτήτου αντιπάλου, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και η κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε έχει το δικό της βαθμό δυσκολίας».

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Volleyleague είναι:

Γυμναστήριο PAOKSportsArenaΠυλαία 17.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (Νovasports4) Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Λαδάς),Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Σ.Λαμία (Διαιτητές: Βασιλειάδης, Στεργιόπουλος. Παρατηρητής: Δ. Μιχελινάκης), Γυμναστήριο ΜΕΝΤ 19.00: ΜΕΝΤ – Παναθηναϊκός (Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Αντωνούλης), Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδα 19.00: Α.Ο.Ορεστιάδας – Α.Ο.Κηφισιάς (Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Σαρδάνης), Γυμναστήριο «Μίκρας» 19.00: Α.Σ.Άρης – Α.Ε.Κ. (Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Κάλλης), Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 20.00: Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός (Νovasports3) (Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης).

Exit mobile version