ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Βούλα για το «μεγάλο» διπλό

Τον Πρωτέα στη Βούλα αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του τριφυλλιού, με στόχο τη συνέχεια του αήττητου σερί στο πρωτάθλημα.

Στη Βούλα για το «μεγάλο» διπλό

Οι «πράσινες» έχουν μπει φουριόζες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι Αυτή του Πρωτέα στη Βούλα.

Άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο, είναι αισιόδοξοι πως τα κορίτσια θα «δραπετεύσουν» με το διπλό, καθώς το μέχρι τώρα αγωνιστικό πρόσωπο αφήνει που έχουν δείξει, αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Από την πλευρά του ο Πρωτέας παίζει τα ρέστα του κόντρα στις «πράσινες» καθώς θέλει ν’ αφήσει πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στο Ελληνικό της προηγούμενη αγωνιστική και να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Βούλας 12.00 Πρωτέας Β.-Παναθηναϊκός Θεονάς-Θεοδωρόπουλος (Κορασίδης) Ν. Ρύσιου 12.00 Αναγέννηση ΝΡ-Αθηναϊκός Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Πολυχρονίδης) ΕΑΚ Βόλου 11.30 Ολυμπιακός Β.-Ιπποκράτης Κ. Δεληγιαννίδης-Τζιβελεκίδου (Γκουντελιάς) ΔΑΚ Γλυφάδας 13.30 Τερψιθέα-ΠΑΟΚ Δαρλαμήτσος-Σοφιανόπουλος (Μουζάκης Στ.) Επταπυργίου 13.00 Παναθλητικός-Ελληνικό Πιτσίλκας Μ-Κατρακάρης (Λαδένης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.