ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σταμάτησε στη Βούλα… το σερί

Την πρώτη της ήττα στις φετινές τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» από τον Πρωτέα στη Βούλα με 74-60.

Σταμάτησε στη Βούλα… το σερί

Οι αθλήτριες του «τριφυλλιού» βρέθηκαν σε κακή μέρα και σε συνδυασμό με την πληρότητα στο ρόστερ του Πρωτέα, δεν μπόρεσαν να φύγουν με το «διπλό» με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη του ήττα.

Οι «πράσινες» έχασαν επαφή με το σκορ απ’ την αρχή του ματς με χαρακτηριστικό όλων, το 1ο δεκάλεπτο που σημείωσαν μόλις 8 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-8, 38-19, 61-37, 74-60.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρωτέας Βούλας (Δάγλας): Θεοδώρου 2, Λύμουρα 11 (8 ασ.), Κίτσιου 2, Μπαρμπερίδου, Κολλάτου, Χατζηνικολάου 10, Σπυριδοπούλου 11 (1), Σωτηρίου 11 (1), Φασούλα 2, Μπράβαρντ 25.

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 18 (2), Δανούση, Αυτζή 9, Κόνιαλη, Ολιβερ 26 (20 ρ.), Σλούκα 3 (1), Εϊβερι, Γλυνιαδάκη, Κυριακοπούλου 4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.