ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς η νίκη»

Στην καλή ομαδική προσπάθεια που έκανε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Πράνιτς: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς η νίκη»

Για επιβεβλημένη νίκη έκανε λόγο ο Ντάνιελ Πράνιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Κροάτης που ήταν ο κινητήριος μοχλός του αγώνα κόντρα στους Περιστεριώτες υποστήριξε ότι πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να δίνουν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Πράνιτς:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ήταν μια πολύ καλή, ομαδική εμφάνιση που έφερε τη νίκη που ήταν επιβεβλημένη. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και έτσι θα προχωρήσουμε στη συνέχεια».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ρόλο του σε ένα νεανικό σύνολο: «Για εμένα είναι σημαντικό πως τα πάμε σαν ομάδα. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι 18, 19 ή 22. Αν είναι καλός, θα παίξει καλά. Αυτό είναι που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε σήμερα θα έχουμε λιγότερα προβλήματα στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε ομάδα στο γήπεδο. Κάποιες μέρες δεν είμαστε καλοί, πάντα προσπαθούμε όμως για το καλύτερο και σήμερα η εμφάνισή μας ήταν αρκετή για τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.