ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ερωτηματικά «Σίφο» και Μπεργκ

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο (6/11, 20:00), με τον Γιάννη Αναστασίου να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα του αγώνα.

Ερωτηματικά «Σίφο» και Μπεργκ

Ο στόχος της πρόκρισης στους 32 του Europa League θα είναι εφικτός, μόνο αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τους Ολλανδούς την Πέμπτη, σε κάθε άλλη περίπτωση, οι «πράσινοι» θα αποχαιρετήσουν τον θεσμό από πολύ νωρίς.

Ωστόσο ακόμα και αν κερδίσει η ομάδα του Αναστασίου, πάλι δεν θα είναι στο χέρι της η πρόκριση καθώς, θα χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό στη Μόσχα με αντίπαλο την Ντιναμό και νίκη επί της Εστορίλ στην τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη αναμένεται να έχει την στήριξη του κόσμου του καθώς εκτός ντου ότι η PSV είναι ένας εμπορικός αντίπαλος, το ματς είναι τελικός για τους «πράσινους» που χρειάζονται μόνο νίκη.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περιμένει Σίλντενφελντ, το σκέφτεται για Μπεργκ

Τα δυο ερωτηματικά για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι οι Μάρκους Μπεργκ και Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο μεν Κροάτης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του (κάταγμα).

Χθες έκανε ατομικό, όπως αναμένεται να κάνει και σήμερα, ωστόσο αν καταφέρει να βγάλει ολόκληρη προπόνηση μέχρι και το ματς και δεν πονάει φυσικά, οι πιθανότητες να ξεκινήσει είναι αρκετές.

Για τον Σουηδό τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού από πλευράς ετοιμότητας είναι εδώ και καιρό στο 100% και το μόνο που του λείπει είναι το επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Μάρκους Μπεργκ σύμφωνα με τα τελευταία νέα δεν αναμένεται να πάρει θέση βασικού, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στη διάρκεια του αγώνα και για να βοηθήσει την ομάδα αν αυτό χρειάζεται αλλά και για να πάρει λεπτά στα πόδια του ενόψει Τούμπας, που εκεί οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός είναι κάτι παραπάνω από αρκετές.

Αν ισχύσουν τα παραπάνω, τότε λογικά ο Παναθηναικός θα μπει στο ματς με τους Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Μέντες, Κουτρουμπή, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Καρέλη, με τους Δώνη και Μπούι να διεκδικούν την τελευταία θέση.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.