ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Υπάρχουν βάσεις για παράγωγη ταλέντων»

Για την επικείμενη συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και για την επιστροφή του στην Λεωφόρο μίλησε ο Γιόνας Κόλκα.

«Υπάρχουν βάσεις για παράγωγη ταλέντων»

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στην Λεωφόρο. Ο λόγος για τον Γιόνας Κόλκα που έρχεται στην Αθήνα μαζί με την ομάδα της Αϊντχόφεν στην οποία έχει πόστο στις ακαδημίες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού αλλά και την συνεργασία των δύο ομάδων στις μικρές ηλικίες.

Ο Φιλανδός στο πλαίσιο της επίσκεψης της ολλανδικής ομάδας στην Αθήνα θα έχει επαφές με τους ανθρώπους των «πρασίνων» για να τους ενημερώσει σχετικά με ζητήματα υποδομών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Γνωρίζω πως στον Παναθηναϊκό γίνεται καλή δουλειά στις Ακαδημίες. Υπάρχουν οι βάσεις για παραγωγή ταλέντων. Αλλά εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο» τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Λεωφόρο. Ανυπομονώ να ζήσω και πάλι αυτή την ατμόσφαιρα. Παίζουν άλλωστε οι δύο αγαπημένες μου ομάδες»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.