ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας»

Ο Σωτήρης Πανταλέων σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι απαραίτητη η νίκη (3-0) επί της Ορεστιάδας.

«Να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια νίκη απαραίτητη για μας προκειμένου να εκπληρώσουμε το στόχο που έχουμε ώστε η ομάδα να ανέβει ψηλά στη βαθμολογία και να αποφύγει τις περιπέτειες  που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και να παίρνουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς και ειδικά τώρα που είναι ξεκίνημα της χρονιάς και χτίζουμε την απόδοσή μας. Ήταν πολύ καλό για μας που πήραμε το τρίποντο. Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο φτιάχνουν την απόδοσή τους βρίσκουν τα  πατήματά τους. Ήταν σημαντικό που πήραμε το πρώτο σετ γατί έγινε μια μάχη. Μπορέσαμε να δούμε ποια πράγματα κάναμε λάθος, τα διορθώσαμε και τα επόμενα δύο σετ πήγαν καλύτερα για μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.