ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα»

Ο Κάρλος Ζέκα έστειλε μήνυμα προσήλωσης των πρασίνων στο πρωτάθλημα.

Ζέκα: «Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα»

«Ήμασταν άτυχοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο» ήταν τα πρώτα λόγια του απογοητευμένου από το αποτέλεσμα Ζέκα και πρόσθεσε: «Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα αξίζαμε κάτι περισσότερο κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Δεν ξέρω αν το δεύτερο τέρμα ήταν οφσάιντ, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Σωτήρη Νίνη: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφει. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και φίλος μου. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.