ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Οι Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Λουκ Ντε Γιονγκ ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που δυσκόλεψε πολύ το έργο τους χθες στο γήπεδο.

«Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Οι δυο άσσοι της Αϊντχόφεν στάθηκαν στην ωραία ατμόσφαιρα του γηπέδου, τονίζοντας ωστόσο ότι η PSV ήταν καλύτερη και άξιζε την νίκη.

Αναλυτικά:

Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ: «Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός με καλούς παίκτες και ωραίο γήπεδο. Ήταν καλή η ατμόσφαιρα που έφτιαξαν οι οπαδοί. Προσπάθησαν σήμερα αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη στην άμυνά τους. Πλέον ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε, αλλά είναι μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα του θα τα πάει καλά αν συνεχίσει να βελτιώνεται».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λουκ Ντε Γιονγκ: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα, όμως και ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Αυτό μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα για να κερδίσουμε. Σε κάποια σημεία του αγώνα το κάναμε, σε κάποια άλλα σταθήκαμε τυχεροί γιατί είχε και ο Παναθηναϊκός ευκαιρίες. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και έχουμε προβάδισμα για την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.