ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από την ένταση που είχαμε»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με την Αρμάνι εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Ιβάνοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από την ένταση που είχαμε»

Δε θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκό, στον αγώνα κόντρα στην Αρμάνι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν παρασύρθηκε από την Αρμάνι, ενώ έβγαλε το καπέλο του στην παρουσία του κόσμου.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα μέσα στην έδρα μας και σε έναν τόσο ανταγωνιστικό όμιλο είναι πολύ σημαντικό. Είμαι ευχαριστημένος από την ένταση με την οποία μπήκαμε στο παιχνίδι και την οποία διατηρήσαμε για 40 λεπτά. Δεν παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι της Αρμάνι, που είναι μια έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες κι όλα αυτά χάρη στην άμυνά μας», σχολίασε αρχικά ο 57χρονος τεχνικός.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 167.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τόνισε: «Πρώτα από όλα έχουμε πολύ καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες και αθλητές που έχουν αντίληψη. Στη ζωή και τον αθλητισμό αν δεν έχεις τη φιλοδοξία να είσαι κάθε μέρα καλύτερος, είσαι τελειωμένος».

Τέλος, για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ υποστήριξε: «Για άλλη μια φορά με εντυπωσίασε το εξαιρετικό κοινό, το οποίο βοηθά πολύ τους παίκτες και αυτοί ξεπερνούν τα όριά τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.