ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θρίλερ με αθλητή του Παναθηναϊκού!

Αγνοούμενος είναι ο Ρανσέλ Κρουζ, αθλητής της ομάδας μπέιζμπολ του τριφυλλιού και πίσω από την εξαφάνισή του κρύβεται κύκλωμα που θα του «έβγαζε» άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Θρίλερ με αθλητή του Παναθηναϊκού!

Μια καλοστημένη παγίδα φαίνεται πως κρυβόταν στο ραντεβού που είχε ο Ρανσέλ Κρουζ τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου στο Μοναστηράκι με ανθρώπους ενός σκοτεινού κυκλώματος, το οποίο αντί γερής αμοιβής υποτίθεται πως θα έβγαζε άδεια παραμονής στον αθλητή της ομάδας μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», ο 24χρονος παίκτης προσπαθούσε το τελευταίο διάστημα προτού εξαφανιστεί να τακτοποιήσει τα έγγραφα άδειας παραμονής στην Ελλάδας, γιατί η προσωρινή σχετική άδεια που είχε, δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει σε χώρες της Ευρώπης.

Κάποια μέλη του κυκλώματος φέρονται να τον πλησίασαν, υποστηρίζοντας ότι είναι δικηγόροι, και εκείνος είχε ενημερώσει σχετικά ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε ενημερώσει έναν φίλο του και συμπαίκτη του, πως θα πήγαινε στη Λαμία με τον υποτιθέμενο δικηγόρο πήγαιναν στη Λαμία για να βρουν κάποιον που τελικά θα έδινε τη λύση στο πρόβλημα του, σύμφωνα με τη διαβεβαίωση τους.

Από τότε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν και, σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, σε σπίτια υπόπτων παρουσία Εισαγγελέα βρέθηκαν πλαστά έγγραφα που αφορούσαν σε άδειες παραμονής άλλων αλλοδαπών, σφραγίδες με εντυπώματα, κινητά τηλέφωνα κ.ά.

Στη συνέχεια, από την άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του Ρανσέλ η Αστυνομία εντόπισε τους ανθρώπους με τους οποίους ο αγνοούμενος μίλησε και συναντήθηκε εκείνη την ημέρα στο Μοναστηράκι. Συνελήφθησαν δύο γυναίκες αλλά διέφυγε ο βασικός ύποπτος.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η μία γυναίκα ήταν μια γοητευτική Ελληνίδα που το κύκλωμα είχε ρίξει δίπλα στον Ρανσέλ σαν δόλωμα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία, εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, ψευδορκία κ.ά. Οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, υπήρξε ζωντανή έρευνα και εντοπίστηκαν διευθύνσεις μελών της σπείρας στο Βύρωνα. Η κάμερα του «Τούνελ» οδηγήθηκε στο σημείο που υπέδειξαν και διαπίστωσε ότι ο 38χρονος άνδρας βρισκόταν εκεί. Κινείται μάλιστα στο χώρο του Στρατού, παρά τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Από επίσημη πηγή έγινε γνωστό ότι απολογήθηκε στον Ανακριτή για τις κατηγορίες αυτές και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε κάποιος από το εξωτερικό, ο οποίος υποστήριζε ότι ήταν ο Ρανσέλ Κρουζ, αλλά ο φίλος του που ήταν στο στούντιο τόνισε ότι δεν ήταν ο ίδιος ο 24χρονος αθλητής.

Ωστόσο, από αυτή την εμφάνιση προκύπτει ότι κάποιος προσπάθησε να παραπλανήσει και να σταματήσει τις έρευνες, ενέργεια που δείχνει ότι το κύκλωμα συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη δράση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.