ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Θέληση για διάκριση»

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού Κωνσταντίνος Πούλιος, μίλησε στην «Πράσινη» για την συμμετοχή του στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών, καλώντας τον κόσμο του «τριφυλλιού» να τον στηρίξει.

«Θέληση για διάκριση»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στόχος μου είναι να εξασφαλίσω μια θέση στο βάθρο. Η προετοιμασία μου κύλισε χωρίς τραυματισμούς. Ωστόσο δεν είχα το χρόνο να κάνω την προπόνηση που θα ήθελα για να είμαι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα.

Αν και στην αστυνομία που ανήκω, προβλέπονται αθλητικές άδειες για αθλητές υψηλού επιπέδου, δυστυχώς αν δεν έχεις τα… μέσα δεν προχωράει τίποτα. Έτσι εργάζομαι κανονικά σε αντίθεση με τους κύριους αντιπάλους μου, που έχουν καταφέρει να πάρουν απαλλαγή, λόγω αθλητισμού από τα καθήκοντα τους από τις υπηρεσίες τους. Εύχομαι να μου πάνε όλα καλά και να καταφέρω να κάνω μια καλή εμφάνιση.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω πείσμα και θέληση για διάκριση. Θέλω τη θετική ενέργεια όλων των φιλάθλων μας και γιατί όχι να βγουν στους δρόμους και να με εμψυχώσουν στη διαδρομή αφού θα αγωνίζομαι με το τριφύλλι στο στήθος»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.