ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καμπανάκι από Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς χτύπησε το καμπανάκι… για κάποιους παίκτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Απ’ ότι φαίνεται, δεν γνωρίζω ακόμα καλά τους παίκτες μου».

Καμπανάκι από Ιβάνοβιτς

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι μερικοί από τους παίκτες του δεν είχαν συγκέντρωση στο ματς, ενώ για την χρησιμοποίηση του Διαμαντίδη για 30 λεπτά, ανέφερε πως οι ανάγκες του παιχνιδιού το απαίτησαν.

Αναλυτικά η Συνέντευξη Τύπου του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μετά το ματς με το Ρέθυμνο:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, έχουμε καλή ομάδα. Στην προετοιμασία του αγώνα διαπίστωσα ότι το Ρέθυμνο είναι μια γρήγορη ομάδα με ταλέντο και μου άρεσε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες μου. Με κάποιους από αυτούς είμαι.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 174.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποιοι δεν είχαν την κατάλληλα νοοτροπία και συγκέντρωση σήμερα. Μετά το ματς με την Αρμάνι τους είχα πει ότι πρέπει να προοδεύουν παιχνίδι με παιχνίδι, Μάλλον απ’ ότι φαίνεται δεν γνωρίζω ακόμα καλά τους παίκτες μου.

Συγχαρητήρια στον κ. Σκουρτόπουλο για την ομάδα του και καλή τύχη του εύχομαι στο μέλλον».

Για το αν το γεγονός ότι ο Διαμντίδης έπαιξε για 30 λεπτά, είχε να κάνει με το ότι κάποιοι παίκτες δεν ήταν καλοί σήμερα:

«Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι, είχαμε τη διαφορά, αλλά ανά πάσα στιγμή το Ρέθυμνο θα μπορούσε να το γυρίσει. Γι αυτό έπαιξε ο Διαμαντίδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.