ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Θυσιάστηκα για την ομάδα»

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν αγωνίστηκε τραυματίας στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μετά το τέλος του, τόνισε πως έπρεπε να θυσιαστεί για την ομάδα. Αποστολή στη Θεσσ/νίκη: Πάνος Καραουλάνης.

Ατζαγκούν: «Θυσιάστηκα για την ομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Είναι πολύ καλή νίκη για εμάς, κάναμε ομαδική προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι φέτος, παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε πολύ μεγάλη νίκη απόψε.

Ήταν ομαδική προσπάθεια, ήταν και η υπόλοιπη ομάδα που με βοήθησε να είμαι καλός. Έπρεπε να θυσιαστώ για την ομάδα τα τελευταία λεπτά που ήμουν τραυματίας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και παίζει πολύ καλά. Καλά παίξαμε και εμείς όμως και αξίζαμε τη νίκη, αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε πολλά φέτος.

Πιστεύω πως έχω βελτιωθεί και το οφείλω στους προπονητές και στη δουλειά που γίνεται με τους νέους ποδοσφαιριστές».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.