ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας»

Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής παίζει ωραίο μπάσκετ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές νίκες, ωστόσο η συνέχεια είναι δύσκολη, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να τονίζει ότι οι «πράσινοι» πρέπει να βελτιωθούν.

Γιάνκοβιτς: «Να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας»

Αναλυτικά όσα είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην «Πράσινη»:

«Είμαστε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της σεζόν. Μπορεί να ξεκινήσαμε καλά, αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα, στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοσή μας.

Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια για μας και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Μετά τους σημαντικούς αγώνες με την Μπαρτσελόνα και την Τουρόβ θα φανεί αν έχουμε κάνει ένα βήμα για την πρόκριση στο Top 16. Παράλληλα έχουμε και μια αποστολή σε δύσκολη έδρα, όπως είναι το γήπεδο του ΠΑΟΚ και απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα την οποία θα βρούμε μπροστά μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου και θα είναι ένα τεστ αυτό το ματς.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα πέρα από κάποια βήματα προόδου στη δουλειά που κάνουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή. Θα πάμε στη Βαρκελώνη με έξτρα κίνητρο κι έτοιμοι να παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εκεί δεν χωρά λεπτό χωρίς συγκέντρωση, γιατί αν τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.