ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μέσα από την επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε πως γνωρίζει τις δυσκολίες του ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ιβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε για τη νίκη»

Να συνεχίσει των σερί των εντυπωσιακών εμφανίσεων κόντρα στην Μπαρτσελόνα θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπαρτσελόνα την προσεχή Παρασκευή (14/11).

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα, για το μεγάλο ματς κόντρα στους Καταλανούς και μέσα από την επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα δήλωσε πως ξέρει τι περιμένει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Μπαρτσελόνα, μαζί με τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής Ευρωλίγκα. Είναι από τα φαβορί του ομίλου μας για να φτάσει στο φάιναλ φορ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 166.552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ολοκληρωμένη ομάδα. Διαθέτει εμπειρία, καλούς σουτέρ, παίζει εξαιρετικά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Φυσικά και έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.