ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προτεραιότητα τα διαρκείας

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το Σάββατο (15/11, 16.00) τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Ανδρών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αμαρουσίου (Αναξαγόρα & Κυπρίων Αγωνιστών).

Προτεραιότητα τα διαρκείας

Στη σύσκεψη των μέτρων τάξης αποφασίστηκε να διατεθούν 150 εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση, τόσα δηλαδή όσα και η χωρητικότητα του κολυμβητηρίου. Για το λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός θα δώσει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας (ενιαίο και απλό), οι οποίοι από αύριο στις 13.00 έως τις 20.00 θα μπορούν με την επίδειξη των καρτών τους να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι» για το ντέρμπι από τη γραμματεία στη Θύρα 7Α του κλειστού της Λεωφόρου.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά, τα εισιτήρια είναι σφραγισμένα από την Αστυνομία και για το λόγο αυτό όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς το εισιτήριό τους δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Καλούμε τους λιγοστούς –λόγω της μικρής χωρητικότητας- φιλάθλους που θα δώσουν το παρών μέσα σε κόσμια πλαίσια να στηρίξουν την ομάδα μας σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τη από το Novasports1!

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.