ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στον εισαγγελέα Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου κάλεσε (20/11) τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τις απαραίτητες συστάσεις, ώστε να μειωθεί η ένταση της συνεχούς διαμάχης τους.

Στον εισαγγελέα Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου κάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη & Γιώργο Αγγελόπουλο, σε διαδοχικές συναντήσεις στις 20/11, ώστε να τους κάνει τις απαραίτητες συστάσεις και να πέσουν οι τόνοι.

Οι 1+2 ισχυροί άνδρες των «αιωνίων» δε θα βρεθούν μαζί στο γραφείο του, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έκπτωτος του αξιώματος του προέδρου της ΚΑΕ, όπως προσφάτως αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ με τις απορρίψεις των προσφυγών του κατά των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.